به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان از ابتدای ماه محرم، در راستای حفظ سلامت همشهریان گرامی و پیشگیری از بروز بیماریهای عفونی در بین عزاداران حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، نظارت مستمر توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بر آشپزخانه های مساجد و تکایا و ایستگاه های صلواتی در سطح شهرستان انجام شده و نکات بهداشتی لازم به خادمین سید و سالار شهیدان در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آموزش داده شد.
شایان ذکر است در این دور از بازدیدها کلیه نکات لازم جهت رعایت موازین بهداشتی در راستای پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا به ویژه بیماریهای عفونی روده ای در مراحل تهیه مواد اولیه، پخت و توزیع غذا در آشپزخانه ها و همچنین تهیه و توزیع چای و نوشیدنی های سرد در ایستگاههای صلواتی سطح شهرستان مورد بررسی قرار میگیرد.